Speedfol

1
10,617 views

Gamë e plotë e ushqyesve gjethorë të certifikuar

Ju prezantojmë SpeedfolTM, linjën e re të ushqyesve gjethorë të çertifikuar të DRT-SQM, të krijuar veçanërisht për kulturat bujqësore me qëllim arritjen e cilësisë së lartë dhe rendimentit maksimal.

Linja e ushqyesve gjethorë SpeedfolTM, përmban formulime në suspension dhe të lëngëshme, me përqëndrim shumë të lartë, me përmbajtje NPK, MgO, S, Fe, Mn, Zn, Cu, B, Mo, Amino-Acide dhe rregullatorë rritjeje (Auksinë dhe Citokininë).

Formulat e veçanta SpeedfolTM përdoren sipas fazave të rritjes dhe zhvillimit të bimëve për të parandaluar dhe korrigjuar mungesën e elementeve ushqyes për bimët dhe për të biostimuluar diferencimin e rrënjëve, luleve, lidhjen e frutit, rritjen vegjetative dhe të frutave.

Speedfol TM

Avantazhet e SpeedfolTM:

  • Paketë e plotë ushqimore me NPK, Mg, S, Fe, Mn, Zn, Cu, B, Mo, Amino-Acide dhe rregullatorët e rritjes Auksinë dhe Citokininë.
  • Konvergjencë perfekte midis ushqimit dhe biostimulimit për rezultate maksimale.
  • Formula të posaçme për të gjitha fazat e rritjes dhe zhvillimit
  • Përqendrimi i lartë lejon doza të ulta përdorimi dhe kosto efektive.
  • Formulime të pajtueshme me shumicën e pesticideve të përdorura në bujqësi
  • Fjala e fundit e teknologjisë së prodhimit të ushqyesve gjethorë.
  • Lëndët ndihmëse të formuluara me teknologji të lartë lelojnë marrje të shpejtë nga gjethja duke minimizuar rrezikun e shpëlarjes nga shirat pas spërkatjes.
  • Produkti nuk përmban Klor (Cl), Natrium (Na) dhe metale të rënda duke shmangur rrezikun e fitotoksicitetit.
  • Linjë e çertifikuar dhe konform normave të EPA, EUREPGAP dhe GAP për ushqyesit gjethorë.

SpeedfolTM është e vetmja alternative për fermerin në kushtet kur bimët nuk rriten me ritme normale dhe marrja e elementeve ushqyes nga rrënjët është e reduktuar

1 COMMENT

  1. prsh kesh intersum meveti kur lejoheet me perdor kete perparat dhe a munem te gjeje ne pjesen e Anamuraves VITI OSE NE GJILAN FLM PER MIRKUPTIM

Comments are closed.