Nutriflex

Nutriflex eshte linje speciale e plehrave kristalor, e dizajnuar per perime, fruta dhe bime dekorative.
Brenda games Nutriflex ju mund të gjeni formulime të ndryshme për kulturat e ndryshme. Çdo formulimi është i përgatitur për të siguruar të gjithë ushqyesit thelbësore që bimët e ndryshme mund të kenë nevojë. Linja Nutriflex siguron plehrim të drejtë që rezulton në rendiment optimal gjatë gjithë sezonit. Nutriflex përmban të gjitha elementet thelbësore makro-mikro elementet për bimët, përveç Ca (kalciumit). Këto ushqyesve janë në sasi të mjaftueshme për zhvillimin e kulturave të ndryshme bujqësore.

Formulimet në linjen Nutriflex:
1). Nutriflex-T 15-08-25 +3,5 MgO +2,1 S + TE – për domate, speca, patate dhe patllegjan;
2). Nutriflex-C 17-07-21 +3 MgO +1,9 S + TE – për trangujve, pjeper, dhe shalqi;
3). Nutriflex-S 14 +6,5-26 +3,2 MgO +5,4 S + TE – per dredheza, mjedrra, manaferra, borovnica;
4) Nutriflex-F 18-06-19 +3,0 MgO +4,1 S + TE – për lule dekorative.

image