Rreth Nesh

logo

Agrimatco Kosovo është pjesë e Agrimatco group dhe e cila është themeluar në vitin 2011 në Republikën e Kosovës.

Agrimatco është kompani shumëkombëshe dhe unike në fushën e përfaqësimit dhe shpërndarjes së lëndëve të para në bujqësi, e pranishme mbi 50 vende të botës. Fushëveprimi jonë përfshinë produktet për mbrojtjen e bimëve, plehrat, farat, pajisjet bujqësore dhe të mjekësisë veterinare.

……………………………………………….

Agrimatco Kosovo L.L.C

Kontakti: 044-694-777 dhe 045-376-725

Email: agrimatco.kosovo@agrimatco-eu.com

Web: www.agrimatco-ks.com

Adresa: Rr.Ahmet Krasniqi, Veranda 1, kati A1, nr. 18. 10000 Prishtinë – Kosovë